Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Ocean Spa - Profesionalni manikir

Idealno rešenje
za savršeno negovane ruke

Ocean Spa Manicure kolekcija je idealno rešenje za regeneraciju i revitalizaciju kože ruku i noktiju.

Ocean Spa manikir pilinzi deluju antiseptički i antibakterijski. Otklanjaju nečistoću, odumrle i ogrubele delove kože. Pilinzi potpomažu proces detoksikacije i intentivne hidratacije. Sadrže visoko vredne biljne komponente, kakao i ši buter, alge i morsku so koji omogućavaju regeneraciju i revitalizaciju kože na rukama, čineći ih nežnim i svilenkastim.

Ocean Spa manikir maska koristi se za brzu regeneraciju i revitalizaciju kože na rukama kod svih vrsta manikir tretmana. Zahvaljujući visoko vrednim biljnim komponentama, urei i algama sprečava se perutanje i sušenje kože. Štiti kožu od svih štetnih spoljašnjih faktora, čineći je nežnom i svilenkastom. Maska reguliše i vraća prirodnu vlažnost i elastičnost, sprečava starenje i pojavu pega i fleka na koži ruku.

Na kraju tretmana nanosi se jedinstvena Manicure Master krema urea 10% koja trenutno regeneriše i revitalizuje kožu vraćajući kožij mekoću i elastičnost.

© 2015. Renergique