Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Ocean Spa - Profesionalni pedikir

Za savršen osećaj svile
na Vašoj koži

Koža je ogledalo naših godina, ako je suva i puca onda je izgubila svoju funkciju. Ocean Spa pedikir kolekcija je idealno rešenje za povratak funkcije kože stopala.

Ocean Spa pedikir pilinzi dubinski otklanjaju nečistoću, odumrle i ogrubele delove kože. Kombinacija aktivnih sastojaka u pilinzima omogućava detoksikaciju, smanjuje otoke i regeneriše kožu stopala.

Ocean Spa maske za stopala predstavljaju jedinstvenu kombinaciju aktivnih biljnih komponenti, uree i gline za brzu regeneraciju kože na stopalima. Zahvaljujući blagom krio efektu maske hlade i umiruju površinu kože dok u potkožnom tkivu izazivaju termo efekat, dovodeći do ubrzanja metabolizma ćelija i veće prokrvljenosti i razmene materija, čime se obezbeđuje maksimalan efekat bioaktivnih sastojaka. Maske trenutno regenerišu i obnavljaju kožu stopala.

Na kraju tretmana nanosi se jedinstvena Pedicure Master krema urea 12% koja trenutno otklanja ogrubele slojeve i upotpunosti regeneriše kožu stopala.

© 2015. Renergique