Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Mršavljenje

Cavicell L-Carnitine kolekcija

Napredni i potpuno inovativni Renergiques Anticellulite & Cavicell (Slimming) Concept zasnovan je na moćnim preparatima nove generacije koji preoblikuju telo i čine ga jedrim, zategnutim bez celulita i masnih naslaga.

  • Cavicell L-Carnitine kolekcija

    Cavicell serumi su novi koncept za postizanje brzih i trajnih rezultata otklanjanja masnih naslaga. Zahvaljujući visokoaktivnom sastavu i L-Carnitinu ovi serumi izazivaju snažan metabolički i detox efekat, što dovodi do brzog sagorevanja masti.

  • Anticelulit Phytoaromatherapy

    Zahvaljujući izuzetnom fito-aromaterapijskom kompleksu i termo-krio efektu brzo pospeuju eliminaciju i razlaganje želatinoznog sadržaja celulita iz kapsula u potkožnom sloju i preoblikuju telo.

  • Anticellulite & Slimming

    Brzo i efikasno rešenje za masne naslage i celulit. Anticellulite i Slimming preparati za kućnu negu brzo preoblikuju telo, zatežu i toniraju kožu.

Ključ uspešne eliminacije masnih naslaga i celulita je u originalnoj kombinaciji fito-aromaterapijskog kompleksa i naprednih pametnih molekula koji ciljano deluju na sagorevanje masnih naslaga uz istovremenu eliminaciju vika tečnosti i toksina iz organizma.

© 2015. Renergique