Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Manikir & Pedikir

Ocean SPA - Manikir & Pedikir kolekcija

Koža je ogledalo naših godina, ako je suva i puca onda je izgubila svoju funkciju. Ocean SPA pedikir kolekcija je idealno rešenje za povratak funkcije koše stopala. Ocean SPA manikir kolekcija je idealno rešenje za regeneraciju i revitalizaciju kože ruku i noktiju.

  • Ocean Spa - Profesionalni manikir

    Idealno rešenje za savršeno negovane ruke. Ocean Spa Manicure kolekcija je idealno rešenje za regeneraciju i revitalizaciju kože ruku i noktiju.

  • Ocean Spa - Profesionalni pedikir

    Za savršen osećaj svile na Vašoj koži. Koža je ogledalo naših godina, ako je suva i puca onda je izgubila svoju funkciju. Ocean Spa pedikir kolekcija je idealno rešenje za povratak funkcije kože stopala.

 

Kombinacija aktivnih komponenti (morska so, cocoa butter, shea butter, argan ulje, biljni ekstrakti) u pilinzima omogućava detoksikaciju. smanjuje otoke i regeneriše košu stopala.

Ocean SPA foot maske predstavljaju jedinstvenu kombinaciju aktivnih biljnih komponenti, uree i gline za brzu regeneraciju koše na stopalima. Zahvaljujući blagom krio efektu maske hlade i umiruju površinu koše dok u potkošnom tkivu izazivaju termo efekat, dovodeći do ubrzanja metabolizma ćelija i veće prokrvljenosti i razmene materija, čime se obezbeđuje maksimalan efekat bioaktivnih sastojaka maske. maske trenutno regenerišu i obnavljaju košu stopala.

© 2015. Renergique