Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Kućna nega

„SAVRŠENA KOŽA“ i značaj kućne nege

21. vek je vek razvoja holističke medicine. Ona je nastala kao posledica spoznaje o neraskidivoj vezi uma i tela, konačnog shvatanja da je nemoguće da se nešto dešava na jednom planu a da se nimalo ne odražava na drugom. Savremena medicina ide i dalje pa otkriva veze između karakterističnih bolesti sa vrstom negativnih emocija koje ih stvaraju. Ovom naučnom principu, naravno, podleže i naša koža. Verovatno se pitate - Kako da ovu važnu naučnu činjenicu iskoristite za sopstvenu dobrobit, tačnije - za dobrobit sopstvene kože?

 • Dnevna nega za masnu, aknoznu i mešovitu kožu

  Aktivne supstance - nosači s jedne strane, normalizuju metabolizam lipida i prekomerno mašćenje kože, a sa druge strane deluju antizapaljenski, antiseptično i antibakterijski umirujući upaljena

 • Dnevna nega za suvu i osetljivu kožu

  Suva i osetljiva koža je tanka, svetle boje sa malim porama. Kod ovog tipa kože dolazi do smanjenog lučenja lojnih žlezda. Ako se pravilno ne neguje, rano počinje da stari i dobija bore.

 • Nega muške kože lica

  BTX-Like Anti-Wrinkle kolekcija za muškarce ostvaruje snove uspešnog i negovanog muškarca koji vodi računa o svom izgledu.

Već danas uvedite strategiju od tri koraka za stvaranje zdrave i lepe kože:

 1. Stvorite sinegiju materije i duha. Na svoju kožu delujte dvostruko – spolja, odgovarajućom kremom, i iznutra -. odgovarajućom emocijom. Drugim rečima, svaki put kada nanosite kremu na svoju kožu, radite to sa očekivanjem da će ona izazvati pozitivne rezultate. Vaše ćelije će čuti šta mislite i nastojaće to i da dokažu.
 2. Budite istrajni. Kao što nam tri odlaska u teretanu neće pomoći da imamo savršeno gipko telo, ni trokratno nanošenje bilo koje kreme neće nam podariti savršenu kožu. Iskoristite činjanicu da je čovek biće navika. Neka briga o sopstvenoj koži postane vaša lepa i korisna navika.
 3. Radost, sreća! Jedno od osećanja koje ima najlekovitije vibracije je – RADOST. Napravite od nanošenja kreme radostan ritual iskazivanja ljubavi prema sebi. Poređajte svoje kremice na sto, uključite dobru muziku, možda relaksacionu ili ambijentalnu, i krenite. Neka to bude samo vaših 15 minuta apsolutnog užitka i radosti.

© 2015. Renergique