Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Tretmani lica

Anti Age tretmani

 • Btx-Like

  Tajna brzog i efikasnog lifting efekta smanjuje dubinu bora nakon prvog tretmana. BTX-like profesionalni tretman je tretman sa jedinstvenim BLISS efektom za brze rezultate popravljanja strukture kože lica, vrata i dekoltea.

 • Caviar Elixir

  Eliksir mladosti Caviar Professional Treatment. Specijalno dizajniran anti-age tretman za podmlađivanje kože lica i popravljanje njene strukture. Kavijar-prirodni dragulj sadrži masne kiseline, amino kiseline, mineralne soli, vitamine grupe B, Zn, Fe...

 • Argan Gold

  Zlatni tretman protiv starenja kože lica. Spoj tradicije i savremene nauke sastavni su deo Argan Gold Anti - Age tretmana za podmlađivanje i jačanje otpornosti kože lica.

 • Hyalift Hyaluron

  Dar iz prirode za savršen lifting lica. Luksuzni Hyalift Anti - Age tretman je specijalno dizajniran tretman podmlađivanja kože lica, koji zahvaljujući dvostruko aktivnoj hijaluronskoj kiselini vidno smanjuje dubinu bora i neravnina na koži.

 • Time Lift Q10

  Za izgled koji će svi primetiti. Specijalno dizajniran tretman za prve znakove opuštenosti kože i prve bore. Direktno deluje na poboljšanje strukture kože i sprečava njeno dalje propadanje, koje se javlja pod uticajem štetnih spoljašnjih agenasa.

 • Exotic Cocktail

  Snažni revitalizirajući antioksidantni tretman za brzo popravljanje strukture kože lica Tretman se bazira na snažnim antioksidansima koji sprečavaju propadanje tkiva i ćelija održavajući ih zdravim i vitalnim

 • Energy za muškarce

  Energy Vitality je specijalno osmišljen energetsko-revitalizirajući tretman lica koji podiže tonus i vrši potpunu regeneraciju i dubinsku ishranu ćelija kože lica.

 • Vinergie

  Anti-Age tretman na bazi najkvalitetnijeg francuskog vina za eliminaciju bora, prevenciju starenja i podizanja tonusa kože lica

 • Fruit Anti Age

  Voćni Anti-Age tretman na bazi crvenog grejpfruta i spiruline sprečava opuštanje kože i zaustavlja njeno starenje. Idealan kod prvih bora.

 

New Look - biološki tretmani

 • Magic Hydration

  Tretman za dubinsku hidrataciju i oksigenaciju kože lica. Magic Hydration Spirulina tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije koji u kombinaciji sa biološkim dejstvom algi, dubinski i brzo vraća energiju umornoj i dehidriranoj koži lica.

 • Anti-stress

  Anti-Stress tretman je specijalno dizajniran za revitalizaciju i oporavak kože koja je ugrožena stresom i štetnim spoljašnjim faktorima. Zahvaljujući Antistres faktoru ASF100 koji deluje 24h, sprečavaju se svi oksidativni procesi na koži koji dovode do propadanja njene strukture, vitalnosti i preranog starenja.

 • Espresso remodeling

  Tretman za otklanjanje nadutosti, otoka, redizajniranje i usavršavanje kontura lica. Espresso Remodeling tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije koji u kombinaciji sa biološkim dejstvom algi, dubinski i brzo otklanja nadutost, otoke i vraća energiju umornoj i stresom ugroženoj koži lica.

 • Nova udobnost - comfort

  Sence of confort tretman je pravo blaženstvo za suvu, osetljivu i nežnu kožu lica. Specijalna tehnika nežne masaže vratiće elastičnost koži lica. Hranljive supstance iz preparata imaju regenerativno i umirujuće dejstvo koje će smiriti crvenilo i osetljivost nežne kože.

 • Biowhite Brightening

  Tretman lica za ujednačavanje boje tena i otklanjanje fleka. Biowhite tretman je specijalno dizajniran tretman spoja visoke tehnologije gde biološki aktivne komponente iz algi i dijatomejske zemlje (fosilnih ostataka dijatomea) smanjuju proizvodnju melanina za 28% i štite kožu od UVB zraka.

 • NOVO! Enzimatski tretman

  Enzimatski tretman na bazi papaje i ananasa za brzu regeneraciju i revitalizaciju kože lica. Idealan za sve tipove kože

 • Hydracure Sebo Control

  Brzo i efikasno rešenje za masnu i problematičnu kožu lica sklonu aknama. Specijalno dizajniran tretman Hydracure Sebo Control brzo i efikasno reguliše lučenje sebuma, umiruje, hidrira i regeneriše problematičnu kožu sklonu aknama.

 • Scar-mark

  Profesionalni tretman za ublažavanje hipertrofičnih ožiljaka na licu. Scar Mark profesionalni tretman namenjen je za tretiranje hipertrofičnih ožiljaka i normalizovanje rada lojnih žlezda na koži lica.

 

Čišćenje lica

 • Mleka i tonici
  za lice

  Nežna i jedinstvena mleka clystar clear tehnologije sa čistim prirodnim biljnim ekstraktima dubinski prodiru u kožu temeljno je čiste ne remeteći njenu ph ravnotežu.

 • Pilinzi i masažne kreme za lice

  Nežni, neagresivni Renergiques pilinzi temeljno odstranjuju sloj izumrlih ćelija sa površine kože i omogućavaju rađanje novog, zdravog i mladog epidermalnog sloja.

 

© 2015. Renergique