Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Tretmani tela

Ocean Spa kolekcija

Spokoj i lekovitost morskog plavetnila sjedinili smo u jedinstven Ocean Spa koncept koji pruža novu dimenziju luksuza i elegancije svim čulima.

Inspirisan morem Ocean Spa koncept je idealan za Vaš Spa koji nudi opuštenu i egzotičnu atmosferu.

Zaplovite u Ocean Spa kolekciju sa profesionalnim proizvodima za telo koji predstavljaju spoj fito i aroma egzotike, morskih algi i morske soli.

 • Ocean Spa ulja za masažu

  Proširite horizonte sa Ocean Spa profesionalnim uljima za masažu koja nose novu dimenziju luksuza i elegancije. Ova jedinstvena aromaterapijska ulja u svom sastavu sadrže najkvalitetnije egzotične ekstrakte koji će dovesti do naleta pozitivne energije i dobrog raspoloženja.

 • Ocean Spa buteri i pilinzi za telo

  Opustite se i uživajte sa egzotičnim Ocean Spa buterima i pilinzima za telo. Ocean Spa buteri i pilinzi u svom sastavu sadrže egzotične ekstrakte i visokoaktivne supstance koje dubinski hidriraju, regenerišu, podmlađuju kožu i relaksiraju celo telo. Prepustite se jedinstvenom doživljaju.

 • Ocean Spa sveće za masažu

  Inspirise prirodom i mirisnom egzotikom Renergiques je stvorio luksuznu Ocean Spa Massage Candles kolekciju koja svojom jedinstvenom magijom budi nežna čula, hrani telo i dovodi do jedinstvenog unutrašnjeg sklada i spokoja.

Q-Wellness kolekcija

Renergiques Q Wellness koncept za telo je umetnost koja stvara novu dimenziju unutrašnjeg sklada, blagostanja i zdravlja. Osmišljen je tako da klijentu pruži nezaboravno iskustvo i probudi radost bića. Jedinstveni fito i aromaterapijski spa proizvodi potpuno eliminišu stres i napetost. Oni stvaraju novu vitalnu energiju koja hrani um, dušu i telo.

Cilj Renergiques Q Wellness koncepta je da Vašem Spa centru i Vašim klijentima ponudi nove autentične tretmane tela.

 • Wellness Concept - Ulja za masažu tela

  Osmišljen samo za vaša istančana čula i maksimalan terapeutski efekat. Umetnost pokreta sjedinjena sa jedinstvenim aromaterapijskim doživljajem vodi Vas u carstvo mašte i snova.

 • Wellness Concept Kreme za masažu tela

  Osmišljen samo za vaša istančana čula i maksimalan terapeutski efekat. Tragajte za skladom unutar sebe i tada će sve za čim tragate naći put do Vas Concept by Peđa Filipović

 • Sport Therapy

  Jedinstveni preparati koji eliminišu bol, otoke i olakšavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti kod osoba sa hroničnim i akutnim bolom.

ULTRAFREEZE - Zaledite bol

ULTRAFREEZE je novi koncept vrhunskog kvaliteta zasnovan na sinergiji hladne terapije – krioterapijei i aromaterapije. Studije su pokazale da krioterapija – hladna terapija smanjuje bol i osetljivost na bol, posebno kada su praćeni oticanjem i upalom naročito kod akutnih povreda. Krioterapija je idealna i u tretiranju sportskih povreda u mišićima. Više informacija ...

 • Ultrafreeze professional

  ULTRAFREEZE preparati nezamenljivi su deo u sportskoj terapiji za smanjenje upale mišića, smanjenja učestalosti povreda kao i za povećanje mišićne snage i izdržljivosti.

 • Ultrafreeze kućna nega

  ULTRAFREEZE preparati eliminišu bol, otoke i olakšavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti kod osoba sa hroničnim i akutnim bolom.

© 2015. Renergique