Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Filozofija Renergique`s Q Wellness

Renergiques Kozmetika ...

Pure luxury in professional cosmetics for the return of a vital youthful energy

Naša filozofija zasniva se na činjenici da nam priroda i savremena nauka daruju neprocenljivo blago za lepši, zdraviji, kvalitetniji i bolji život.

Mi kreiramo potpuno nove moderne i prirodne kozmetičke proizvode koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji pametnih formula daju jasan odgovor na rešavanje određenog problema sa brzim i vidljivim rezultatom nakon prvog tretmana.

Naši autorizovani koncepti za lice i telo imaju za cilj da obezbede siguran povratak nove pozitivne mladalačke energije i vitalnosti stvarajući blagostanje i sklad unutar celog tela.

Program lepote dizajniran je tako da odgovara individualnim potrebama klijenata. Linije kozmetičkih proizvoda za profesionalne kozmetičke tretmane lepote kao dar prirode učiniće kožu lica mladom, zdravom, blistavom i zategnutom bez bora.

Kombinacijom blagodeti mora, fito i aromaterapije u spa programima eliminiše se stres i napetost kao posledica modernog načina života. Istovremeno pružićete klijentima jedinstven i nezaboravan ugođaj koji harmonizuje um, duh i telo stvarajući novu vitalnu energiju i radost bića.

Budite i Vi deo novog luksuznog Renergiques sveta u kojem će radost, ljubav i blagostanje biti krajnji rezultat Vaših vernih klijenata.

Postanite partner kompanije čiji je cilj da stalno postavlja više standarde, uvodi i kreira nove svetske trendove u oblasti anti-aginga, wellnessa i spa.

© 2015. Renergique