Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Renergique Beauty Institute RBI

Naš Beauty Institut osnovan je sa ciljem da omogući prenos znanja i veština iz oblasti kozmetike, wellnessa i spa.

Seminari su bogati sadržajem, primerima, informacijama i praksom. Mi garantujemo kvaptet predavanja, predavača i preuzimanje znanja i umeća iz oblasti za koju se odlučite.

Pohađanjem seminara Vi postajete Vip partner sa:

  • Stalnim akcijskim popustom na proizvode koji se koriste u salonima, wellnwss i spa centrim.
  • Stalnim kontinuiranim edukacijama koji prate najnovije trendove iz oblasti kozmetike ,wellness i spa.

Zahvaljujući našoj viziji Vi postajete vizionar u svom poslu. Vi postajete visokoplaćeni profesionalni stručnjak sa znanjem i umećem koje odgovara individualnim potrebama Vaših kpjenata.

Zaplovite u čarobnu magiju Renergiques bredna sa preparatima i konceptima koji maštu pretvaraju u stvarnost sa rezultatima vidljivim nakon prvog tretmana. 

Postanite deo tima koji pobeđuje, sa vepkim brojem zadovoljnih i oduševljenih klijenata.

ZADOVOLJNI KLIJENTI - ZAJEDNIČKI USPEH

RBI Centar se nalazi u centru Beograda u ulici Bulevar Oslobođenja 15 na Slaviji u Beogradu. U našem BEAUTY CAFEU uz kafu i prijatnu atmosferu možete uvek porazgovarati i dobiti prave informacije o našim seminarima, časovima i predavanjima i možete razgovarati sa našim specijapstima i trenerima.

Opremljen je savremenim Q Wellness Renergique`s kozmetičkim preparatima i aparaturnom tehnologijom.

U našem BEAUTY CAFEU uz kafu i prijatnu atmosferu možete uvek porazgovarati i dobiti prave informacije i stručne savete od naših RBI specijalista i trenera.

Vaš Renergiques tim

© 2015. Renergique