Meni

Postovani korisnici brend RENERGIQUES se u toku 2019. godine rebrendirao u MESMERIE. Vaše omiljene kreme i kozmetiku možete pronaći pod novim imenom na sajtovima www.mesmerie.rs, www.mesmerieshop.rs

Renergiques brendovi

Renergique kao premium profesionalni brend u sklopu svoje filozofije obuhvata nekoliko luksuznih brendova

Q Wellness - je luksuzni profesionalni brend za kozmetičke salone, spa i wellness centre koji nudi jedinstvene i autentične koncepte za lice i telo.

Mezzolift - nova umetnost u estetskoj kozmetici uz upotrebu Mezzolift filera nove generacije za mezoporaciju bez igle. Naš cilj je da Vašem salonu i Vašim klijentima ponudite nove autentične tretmane sa brzim i vidljivim rezultatom nakon prvog tretmana.

Cavicell - brend koji spaja modernu tehnologiju za kavitaciju. Uz naš Cavicell aparat i Cavicell preparate nove generacije koji sadrže visokoaktivne sastojke sa snažnim metaboličkim i detoks efektom, dolazi do brzog sagorevanja i gubitka masnih naslaga, eliminacije celulita i zatezanja kože tela. Sa Renergiques Anticellulite & Cavicell ( Slimming ) Conceptom Vi postajete jedinstveni kreator koji ostvaruje snove svojim klijentima.

Ocean Spa - Spokoj i lekovitost morskog plavetnila sjedinili smo u jedinstven Ocean Spa brend koji pruža novu dimenziju luksuza i elegancije svim čulima. Inspirisan morem Ocean Spa Concept je idealan za Vaš Spa koji nudi opuštenu i egzotičnu atmosferu.

Zaplovite u Ocean Spa kolekciju sa profesionalnim proizvodima za telo koji predstavljaju spoj fito i aroma egzotike, morskih algi i morske soli.

RBI Renergique Beauty Institure 

Naš beuaty institut osnovan je sa ciljem da omogući prenos znanja i veština iz oblasti kozmetike, wellnessa i spa.

ULTRAFREEZE FREEZE THE PAIN – ZALEDITE BOL

ULTRAFREEZE je novi koncept vrhunskog kvaliteta zasnovan na sinergiji hladne terapije – krioterapijei i aromaterapije. Studije su pokazale da krioterapija – hladna terapija smanjuje bol i osetljivost na bol, posebno kada su praćeni oticanjem i upalom naročito kod akutnih povreda.

ULTRAFREEZE preparati eliminišu bol, otoke i olakšavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti kod osoba sa hroničnim i akutnim bolom.

ULTRAFREEZE preparati nezamenljivi su deo u sportskoj terapiji za smanjenje upale mišića, smanjenja učestalosti povreda kao i za povećanje mišićne snage i izdržljivosti.

ULTRAFREEZE je ključ uspeha za brz oporavak kod hroničnog i akutnog bola, uz pomoću koga poboljšavate kvalitet svog života.

Renergique's Premium - je Renergiques-ov brend nastao iz potrebe za New Look izgledom sa vidljivim i upečatljivim stilom kojim dominira kvalitet, luksuz i prestiž.

To je spoj nove tehnološke formulacije proizvoda i visoko aktivnih sastojaka, i holističkog pristupa prema sebi i svojoj koži.

Zajedno sa našim vernim Renergiques Premium saradnicima i našom filozofijom, mi postižemo zajednički cilj – da kao jedinstvena bića živimo u skladu sa našom unutrašnjom harmonijom kako bi postigli dug, kvalitetan i vitalan život.

© 2015. Renergique